Welkom op de website van Textiel Service Monique

 

 

 

Textielservice Monique mag als essentiële service verlener voor reparatie, wasserij en stomerij gewoon geopend zijn. Wij vragen u wel om vooraf zelf uw kleding op de juiste maat af te spelden. Heeft u vragen omtrent de maatregelen in de winkel dan kunt u contact opnemen per mail: info@textielservice-monique.nl of telefonisch: 077-4741680. Wij zijn u graag "veilig" van dienst!

Onze openingstijden zijn tijdens de lockdown van dinsdag t/m donderdag 8.30-12.00/13.00-17.30 uur vrijdag van 8.30 t/m 13.00 uur.In Juli 2014 is Textiel Service Monique opgericht uit Naaiatelier Monique en de overname van strijkservice Hennie Bouten. Hiermee zijn de aangeboden diensten uitgebreid van kleding ver en herstel tot strijken, wassen, stomen, schoenreparaties en de verkoop van diverse fournituren.

 

Zodoende is Textiel Service Monique uitgegroeid tot een bedrijf met volledige textiel verzorging. Voor meer informatie over onze diensten klikt u op de onderstaande link of kiest u een pagina boven in de navigatie balk.


 Vakantie

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info